CONNECTED CONSTRUCTION

CONFERENCE

25 mei 2023

Jaarbeurs Utrecht

0
Dagen
0
Uur
0
Minuten
0
Seconden

De Connected Construction Conference was een groot succes!Donderdag 25 mei 2023 vond bij Jaarbeurs in Utrecht de Connected Construction Conference plaats. Deze editie kende een zeer gevarieerd dag programma waarin digitale transformatie in de bouwsector centraal stond.Een dag vol met inspiratie. Met meer dan 14 kennissessies, thema's en cases en meer dan 400 deelnemers kijken we met trots terug op een succesvol evenement.

Sprekers uitgelicht

Cordeel
VolkerWessels
Borg4
Willy Naessens
Design8
Ago
Construsoft
Triple Solar
EEG
Visser Assen
Robot verwarming
Pola
Megens
DigiBase

In samenwerking met:

Design8

Design8 is importeur van 3D software en al meer dan 20 jaar de Benelux distributeur voor SketchUp. Met een team van 21 mensen ondersteunen ze eindgebruikers en resellers met de verkoop en het gebruik van het SketchUp ecosysteem.

Construsoft

Construsoft ondersteunt in ruim 35 landen bouwprofessionals met software-oplossingen op het gebied van BIM. Zo stelt Tekla Structures staal-, hout-, betonbouwers en aannemers in staat ontwerp- en bouwprocessen te stroomlijnen en zorgt Trimble Connect voor een optimale communicatie en samenwerking binnen bouwprojecten.

Visser Assen

Visser Assen is al bijna 50 jaar dé leverancier van inframaterieel, bouwplaatsinrichting en wegbebakening. Als importeur van bouwlasers, GPS, Total Stations en 3D-laserscanners lopen ze voorop op het gebied van meetapparatuur.