Connected Construction Project Management oplossingen

Onze prijswinnende oplossing voor het beheer van documenten en tekeningen en onze toepassing voor de bouwplaats helpen u projecten op tijd en binnen het budget op te leveren.

Wist u dat?

Dit is waar de bouw vandaag de dag mee te maken heeft.89%

behaalde tijdwinst tijdens de bouwfase72%

kreeg te maken met minder fouten en herstelwerk tijdens de bouwfase

89%

verhoogde efficiëntie tijdens de bouwfase

Viewpoint For ProjectsEen beheersysteem voor bouwdocumenten dat projectdocumentatie vereenvoudigt. Deel, controleer en werk samen aan bouwprojectdocumenten en -tekeningen met revisiecontrole.

Viewpoint Field ViewEen cloud-gebaseerde en offline mobiele oplossing die pen en papier op de bouwplaats overbodig maakt. Met Viewpoint Field View besteden mensen simpelweg minder tijd aan administratief werk.

AGO inspireert Trimble met de snelheid waarmee het digitaliseert

AGO Technische Installaties heeft de slag gemaakt naar digitalisatie door middel van het gebruik van Viewpoint Field View.Niet langer hoeven monteurs rond te lopen met stapels papieren op de bouw. Straks bij het invoeren van de Wkb is het van belang om alle informatie bij de hand te hebben.

Resources

Bouwsoftware

Bouwsoftware voor uw bouwbedrijf? Waar moet u opletten?

Met de juiste bouwsoftware wordt het managen van bouwprojecten een stuk eenvoudiger. Maar hoe kiest u het juiste softwareproduct? Let dan op deze functionaliteiten.Projectmanagement

Wat kunnen projectmanagers doen om het bouwproject efficiënter te maken?

De sleutel tot succes in Project Management is het verbeteren van uw planning, het gebruik van de juiste hulpmiddelen en rekening houden met onverwachte situaties.Invoering Wkb

Invoering Wkb wet stelt nieuwe eisen aan bouw, processen én aansprakelijkheid

Wat is de Wkb? En hoe krijgt u uw projecten goed en aantoonbaar op orde?Ondemand webinars

Het selecteren van de juiste bouwsoftware

Connected Construction - Een praktische gids voor het selecteren van de juiste bouwsoftware

Begrijp hoe u de juiste beslissingen over bouwsoftware kunt nemen voor uw team en uw bedrijf.Het is van cruciaal belang dat de verschillende tools die in de organisatie worden gebruikt, nauw met elkaar worden geïntegreerd, zodat de informatie gemakkelijk tussen de tools kan stromen.

Status van digitalisatie in de bouw

Connected Construction - De status van digitalisatie in de bouw

De grootste strategische uitdagingen liggen op het gebied van procesefficiëntie en samenwerking met verschillende partijen. Met digitaliseren van bestaande bedrijfsprocessen en het combineren van informatiestromen worden faalkosten geminimaliseerd en het rendement van een bouwproject verhoogd.Looking for estimating best practices?Download this free E-Book to learn the five ways to overcome the most common estimation workflow inefficiencies that you don’t realise are holding you back.