Connected Construction Conference 2024

From Concept to Construction

12 juni - Jaarbeurs Utrecht

+

Wat zijn de kosten voor de Connected Construction Conference?

Natuurlijk is aanmelden voor de Connected Construction Conference gratis. Maar, de Connected Construction Conference kost veel geld en daarom heeft uw ticket een waarde van €195,-. We zouden het jammer vinden als u niet kunt komen, maar als dat het geval is, vragen wij u zich uiterlijk 24 uur voor het evenement af te melden. Als u zich niet afmeldt, zijn wij genoodzaakt de waarde van uw ticket (€195,-) in rekening te brengen. Als u zich wel afmeldt of gewoon naar het event komt, worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht.

+

Voor wie is Trimble Connected Construction Conference?

De Connected Construction Conference is voor iedereen die werkzaam is in de bouwsector. Waar de nieuwste trends en innovaties worden ingezet door (mensen die werkzaam zijn bij) aannemers, architecten, adviseurs, civiele aannemers en -ingenieurs, installateurs, fabrikanten, constructeurs, werkvoorbereiders, projectmanagers, BIM managers, .....etc. kortom, iedere bouwprofessional uit de Benelux is welkom!

+

Waar en wanneer vindt de Trimble Connected Construction Conference plaats?

De Connected Construction Conference vindt plaats op 12 juni 2024 in de Jaarbeurs Utrecht (MediaPlaza). Wij adviseren met het openbaar vervoer te komen aangezien de jaarbeurs naast het Centraal Station van Utrecht ligt. Geen last van parkeerproblemen, wegversperringen of files en ook nog eens goed voor de omgeving. Meer informatie over de bereikbaarheid vindt u onder praktische informatie.

+

Hoe kan ik me aan-/afmelden?

Selecteer de stroming die het beste bij u past (besluitvormers of softwaregebruikers) en volg de registratie instructies. Op het opgegeven e-mailadres ontvangt u vervolgens een email van Trimble met een bevestiging. Deze wordt bij binnenkomst gescand; printen is niet nodig.Afmelden kan door contact op te nemen met Trimble via marketing_bnl@trimble.com.

+

Hoe kan ik zien voor welke subsessies ik me ingeschreven heb?

Nadat u zich heeft aangemeld zult u, zodra de dagindeling voor de “software gebruikers” beschikbaar is, een email ontvangen van Trimble Construction Benelux waar u uw selectie kunt doorgeven. Uw selectie wordt vervolgens op uw evenementen badge weergegeven zodat u die op de dag zelf ook bij de hand heeft.

+

Mijn vraag staat er niet tussen, waar kan ik terecht?

Stel al uw vragen over de Connected Construction Conference via email aan marketing_bnl@trimble.com.