FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor de Connected Construction Conference?

Natuurlijk is aanmelden voor de Connected Construction Conference gratis. Maar, de Connected Construction Conference kost veel geld en daarom heeft uw ticket een waarde van €195,-. We zouden het jammer vinden als u niet kunt komen, maar als dat het geval is, vragen wij u zich uiterlijk 24 uur voor het evenement af te melden. Als u zich niet afmeldt, zijn wij genoodzaakt de waarde van uw ticket (€195,-) in rekening te brengen. Als u zich wel afmeldt of gewoon naar het event komt, worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht.

Voor wie is Trimble Connected Construction Conference?

De Connected Construction Conference is voor iedereen die werkzaam is in de bouwsector. Er worden oplossingen en tools laten zien die voornamelijk worden gebruikt door (mensen die werkzaam zijn bij) aannemers, architecten, adviseurs, civiele aannemers en -ingenieurs, installateurs, fabrikanten, constructeurs, projectmanagers, BIM managers, .....etc. kortom, iedere bouwprofessional uit de Benelux is welkom!

Waar en wanneer vindt de Trimble Connected Construction Conference plaats?

De Connected Construction Conference vindt plaats op 25 mei 2023 in de Jaarbeurs Utrecht - Media Plaza. Wij adviseren met het openbaar vervoer te komen aangezien de jaarbeurs naast het Centraal Station van Utrecht ligt. Geen last van parkeerproblemen, wegversperringen of files en ook nog eens goed voor de omgeving. Meer informatie over de bereikbaarheid vindt u onder praktische informatie.

Hoe kan ik me aan-/afmelden?

U kunt uw plek reserveren door het formulier op construction.trimble.nl/conference/aanmelden in te vullen. Op het opgegeven e-mailadres ontvangt u vervolgens een email van 'Eventbrite' met uw entreeticket. Deze wordt bij binnenkomst gescand; printen is niet nodig.

Afmelden kan door in te loggen bij uw Eventbrite-account. Ga vervolgens naar 'Tickets' en klik op uw bestelling. Desktop: selecteer 'Bestelling annuleren' naast uw bestelgegevens. Kies vervolgens 'Ja, deze bestelling annuleren'. Eventbrite-app: selecteer het menu met de drie puntjes in de rechterbovenhoek en tik op 'Bestelling annuleren'. U ontvangt een e-mail om de annulering te bevestigen.

Mocht dit niet lukken, dan kunt u zich ook afmelden door een email te sturen naar marketing_bnl@trimble.com.

Hoe kan ik zien voor welke subsessies ik me ingeschreven heb?

Bij het aanmelden vragen we welke sessies uw voorkeur hebben, maar dat is alleen voor de zaalindeling. Op de dag zelf kunt u beslissen welke sessies u wilt bezoeken en bent u dus vrij om eventueel andere sessies te kiezen.

Mijn vraag staat er niet tussen, waar kan ik terecht?

Stel al uw vragen over de Connected Construction Conference via email aan marketing_bnl@trimble.com.