Connected Construction Conference 2024

From Concept to Construction

12 juni - Jaarbeurs Utrecht

From Concept to Construction

Een exclusief evenement waar we de nieuwste trends en innovaties in de bouw lieten zien, samen met de toonaangevende softwaresuite van Trimble. Van het eerste concept tot oplevering en beheer namen we u mee door elke fase van de bouwcyclus en lieten we zien hoe onze oplossingen, in combinatie met inzichten uit de sector, processen stroomlijnen, samenwerking verbeteren en uitzonderlijke resultaten opleveren.

Een terugblik op een geslaagd bouwevenement.Inspirerende keynote-presentaties, interactieve sessies, live demonstraties en boeiende paneldiscussies. Een breed scala aan onderwerpen werden behandeld, waaronder digitale transformatie, duurzaamheid en opkomende trends. Of u nu een C-suite executive, projectmanager, architect, ingenieur of calculator bent, er was voor ieder wat wils op de Connected Construction Conference.

Video Placeholder

Voor besluitvormers

C-suite executives en besluitvormers binnen de bouwsector worden uitgenodigd voor een exclusief evenement waar de nieuwste trends en innovaties in de sector worden gepresenteerd. Met een focus op efficiëntie, innovatie, digitale transformatie en bottom-line resultaten, biedt dit evenement een unieke kans om uit de eerste hand te zien hoe toonaangevende oplossingen een revolutie teweegbrengen in het bouwproces, van concept tot oplevering en beheer.

Voor software gebruikers

Op maat gemaakt voor architecten, engineers, projectmanagers, werkvoorberiders, aannemers en andere bouwsoftware gebruikers, richt dit deel van de conferentie zich op de praktische, tastbare aspecten van bouwprojecten. Deelnemers zullen door praktijkverhalen en software demonstraties ervaren hoe samenwerking in de bouw in alle fasen werkt, van architectonisch en structureel ontwerp tot MEP-modellering, take-off, fabricage, documentbeheer, systemen die voldoen aan ISO 19650 en workflows van kantoor tot op locatie.

In Samenwerking Met