Connected Construction Conference 2024

From Concept to Construction

12 juni - Jaarbeurs Utrecht

From Concept to Construction

Beleef een exclusief evenement waar we de nieuwste trends en innovaties in de bouw laten zien, samen met de toonaangevende softwaresuite van Trimble. Van het eerste concept tot oplevering en beheer nemen we u mee door elke fase van de bouwcyclus en laten we zien hoe onze oplossingen, in combinatie met inzichten uit de sector, processen stroomlijnen, samenwerking verbeteren en uitzonderlijke resultaten opleveren.Mis deze kans om voorop te lopen in de branche niet - schrijf u nu in!

Wat kunt u verwachtenInspirerende keynote-presentaties, interactieve sessies, live demonstraties en boeiende paneldiscussies. We behandelen een breed scala aan onderwerpen, waaronder digitale transformatie, duurzaamheid en opkomende trends. Of u nu een C-suite executive, projectmanager, architect, ingenieur of calculator bent, er is voor ieder wat wils op de Connected Construction Conference.

Video Placeholder

Voor besluitvormers

C-suite executives en besluitvormers binnen de bouwsector worden uitgenodigd voor een exclusief evenement waar de nieuwste trends en innovaties in de sector worden gepresenteerd. Met een focus op efficiëntie, innovatie, digitale transformatie en bottom-line resultaten, biedt dit evenement een unieke kans om uit de eerste hand te zien hoe toonaangevende oplossingen een revolutie teweegbrengen in het bouwproces, van concept tot oplevering en beheer.

Voor software gebruikers

Op maat gemaakt voor architecten, engineers, projectmanagers, werkvoorberiders, aannemers en andere bouwsoftware gebruikers, richt dit deel van de conferentie zich op de praktische, tastbare aspecten van bouwprojecten. Deelnemers zullen door praktijkverhalen en software demonstraties ervaren hoe samenwerking in de bouw in alle fasen werkt, van architectonisch en structureel ontwerp tot MEP-modellering, take-off, fabricage, documentbeheer, systemen die voldoen aan ISO 19650 en workflows van kantoor tot op locatie.

In Samenwerking Met